Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju miljarder

 


Ättestupan

är pressad till marken

av den ökande

tyngden.

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-31 16:27

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det gick fort - alldeles nyss var vi ju 5 miljarder... världen var oskuldsfullare, hoppfullare då.
2011-11-03

  Peter G VIP
verkligen en tankeställare.
om alla ska ha samma välstånd som vi i de rika länderna, räcker inte jordens resurser till, då behöver vi ca 2 jordklot ytterligare.
2011-10-31

  walborg
Det känns litet otäckt att vi är så hiskligt många människor och blir alltfler, men om folk börjar nöja sig med ett eller möjligen två barn så planar visst befolkningsökningen ut. Och med ökat välstånd och högre utbildning så tenderar barnkullarna att minska.
2011-10-31

    ej medlem längre
Fyndigt och djupbottnat-givetvis;)
2011-10-31

  Minkki VIP
redan tidigare... det hänger knappast på en enda siffra, som den sista droppen. Det är litet som millennieskiftet. Blir inte mindre för att man struntar i det.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP