Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man fortfarande kämpar

När man tagit diskussionen flera gånger
När man lärt sig hur man ska tänka
När man vet konsekvenserna
Men ändå faller dit igen
När man bett om förlåtelse till andra
Och till sig själv
När man sagt att man ska bättra sig
När man sagt att man ska tänka om
När man har bestämt sig för att inte gråta mer
Men ändå gråter i sin ensamhet
I sin förvirrade ensamhet
När man är i ett stadie då man inte vet vad man vill
Fast att man lovat sig själv att inte tänka för mycket
När man sagt att man ska vara positiv
Men ändå hamnar i negativitet
När man fortfarande inte vill finnas mer
Men ändå sitter kvar
Och kämpar emot det som gör så ont
Kämpar för att vilja finnas
För att vilja stanna kvar




Fri vers av MissCaylin
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt med starkt innehåll.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin