Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men ändå är det kanske att begära och hoppas på för mycket...???


Jag önskar bara...


Jag önskar inte
De stora
Flashiga sakerna
Ingen glamour
Vill inte alls ha
Bara de goda dagarna

Jag önskar
Att jag fick
Dela ditt liv
I det lilla
Att jag fick vara
En del av
Din vardag
Finnas där
För dig
För stöd och tröst
Bara få vara
Hos dig

Inget annat

Jag behöver inte
Sitta på
Ett café i Paris
Eller åka
Till Thailand
Över vintern
Äta tre-rätters
På krogen
Varje kväll

Jag vill bara
Bre dina smörgåsar
Innan du går
Till ditt nya jobb
Hämta tidningen åt dig
När du har sovmorgon
Ta hand om dig
När du har feber
Tvätta dina kläder
Handla mat
Tycka om dig
Lika mycket
Även om du
Är ur humör
Eller trött och sur
Köra våra barn
Till träning eller skolan
Åka tillsammans
På en match
Eller kanske
Gå i skogen
Och bara prata

För det enda
Jag vill
Mitt hjärta vill
Är att alltid
Få vara nära dig
Att vårt samtal
Aldrig måste ta slut
Det enda
Jag önskar
Är att få
Dela din vardag
I nöd och lust
Att få krama dig
När jag vill

Jag önskar
Att jag fick
Dela ditt liv
I det lilla

Att jag fick vara
Den andra
Delen av vi

Den andra delen
Av

Oss...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-01 09:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart.. den kvinnan .. är en lycklig kvinna..
2011-11-02

  wildah
Underbart, så otroligt ömt!
2011-11-01

  Linda CH VIP
Du vet vad riktig kärlek innebär! Det är det vardagliga man upplever tillsammans som förenar. Underbart vackert beskrivet.
2011-11-01

  marie-helene
Fin text du har så mycket fint i ditt hjärta...
2011-11-01

  alvan
Fint om längtan, även denna hugger till i hjärtat och jag vill bara dra en djup suck...
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT