Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...delvis inspirerad av en annan text på sajten...tack...!


Brevet till dig...


Just nu
Här och nu
Börjar jag skriva
Brevet till dig

Mitt brev

Om allt jag tänkt och tänker
Om allt jag känt och känner
Om dig
För dig
Till dig

Min vän
Vill du få mitt brev
Vill du läsa
Mina ord
Är det enda
Du behöver göra
Att be mig
Skicka det

För just nu
Här och nu
Börjar jag skriva

Brevet till dig...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 201 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-01 12:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) skriv..

det är vackert..
2011-11-02

  prinscess VIP
skicka dina vackra ord till den som berör ditt hjärta
2011-11-01

  wildah
Vem skulle inte vilja ha brevet, den måste vara tokig :-)
2011-11-01

    Birgersdotter VIP
Vänta ej ..skriv
2011-11-01

    ej medlem längre
Det är rätt... Skriv!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT