Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kunde inte låta bli att pröva jag också - Leif G W Person är något av en favorit.........


Leif G W Person - Clerihew

Leif G W Perssons person
lika sävlig och rofylld som den tuggande kon
pustande i soffan i en snillrik intervju
mellan sex och sju




Bunden vers av papillon
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-01 23:43



Bookmark and Share


  objekt3
google anti avsan. xD
2011-11-27

  Schackpoeten VIP
Han är så självgod att självaste Göran Persson ligger i lä :-)
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon