Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om egot?

Egot?

Jag tror att våra kroppar är en liten liten del av oss..

vi bor i ett skal som kallas jag eller egot när hjärtat är stängt..

egot är avstängt från den djupaste visdomskällan och kärleken..

därför tänker egot själviska tankar..

egot tänker bara på sig själv..

men om hjärtat är öppet blir vi så mycket mer..

då blir vi ett med våra visa själ...

som är kärlek... en energi...

en evig kärleksenergi som har svaret på alla frågor

man kan kalla den en allsvetande kraft

och den energin är en del av den stora kärleksenergin

den som är kärlekens stora energihav...

och detta hav av kärlek är oändligt...

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-02 10:18



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
"hav av kärlek är oändligt..."
Eller hur ? :)
2011-11-02

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-11-02

  stenhur VIP
Bokmärker! Ett fint underlag för daglig meditation och styrketräning!
2011-11-02

    ej medlem längre
du är kärlekens hovpoet nanna!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP