Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av prinscess ...




Förlåt?

 

Ibland är det skönt.. att höra de orden.. men då är det viktigt att personen menar det
och gör annorlunda nästa gång för vad betyder annars ett förlåt?

 

Förlåt?


Ibland är

det skönt..

att höra de orden..

men då är det viktigt

att personen menar det

och gör annorlunda nästa gång

för vad betyder annars ett förlåt?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-02 11:07



Bookmark and Share


  Celticgirl
nej precis. Man ska inte säga förlåt bara för förlåtets skull utan ha en mening bakom bokstavskombinationen!
2011-11-03

    ej medlem längre
Ja men så där är det.
Annars kommer det bes om förlåtelse om och om igen ända tills man undviker de situationerna som orsakar sårandet.
Och då har man ju stympat en del av gemenskapen.
2011-11-03

    Birgersdotter VIP
Så viktigt kunna säga och mena och samma få höra det
2011-11-03

  prinscess VIP
ja det är ju så ,ja där blev min dikt ett skapande verk till dig också
bra ämne som står närma och smeker själen kanske med ett litet förlåt
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP