Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKA MYSTIKER


Vi är väl smått mystiska
lite till mans.
En del även mytomaner.
Jag har hört om mystiska män
tala om kvinnan som mysterium.
Sätta henne på piedestal.
Själv drömmer dom bara om
hennes dal.

Verkar skralt?
Verkar sakralt?

Konstnärligt lagda
politiskt försagda
filosofiska herrar, idealister
intellektuella damer
feministiska karavaner
opportunistiska klaner
turistande japaner

Visst är vi mytiskt mystiska?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar