Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiegryn

 

historiegryn

är sådana        där gryn

som man                minns

speciella             minnen

historiegryn

 

kan man kalla dem

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-02 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart underfundigt!
2011-11-02

  Maj-Lis VIP
Trevligt med nya ord
2011-11-02

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Det var ett fint ord..
2011-11-02

    ej medlem längre
Lite udda gryn..men förhoppningsvis bättre
än havregryn..!?
2011-11-02

    Birgersdotter VIP
Mysiga gryn det är...
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP