Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksklubba

du är 

min         klubba

röd             och fin

smakar          gott

kärlekstankar

inom

i

i

i

i

i

i





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-04 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sött och gott och gulligt!
2011-11-04

    Ken Cassel
:)
Hi Hi
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
ha ha kul och mysig
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP