Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och de nominerade är,,,


Bästa Biroll




Din medverkan var i början i kulissen.


birollen är numera din,,...


Du spelar jokern


Ditt skådespel på VÅR scen gör tydlig succe'




Birollen du stal blev rosad och höjd


Applåder i massor från flertalet håll



chokladen i logen du njuter
sötman ger mersmak
stackare,,



Du är ju bara en föredetta

låt oss vara, du är ju ingen

för rollen som hustru är redan tillsatt



Du förnedrar dig själv på stora scenen
du är narren i denna film
Applåderna som dånar är byggda av hån
Ge dig
sök en annan film

Detta är varken drama eller komedi
Oavsett sä är det VI,,,

vår film är av kärlek,,,, där behövs inte DU!!




Fri vers av chrissie
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-02 18:42



Bookmark and Share


  Kalle.O
Oj, det var ord och inga visor!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie