Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum är

det där

det där du sa

om universum

jag vill säga dig

vad universum

är

universum är

du

och

jag

det vet du

innerst inne

vi är energi

inte bara atomer

vi lever förevigt

vi är ljus och

ljus är energi

som flödar

i allt

levande

och

dött

vi är energi

som vibrerar

i allt

i sten

i vind

i löv

i hud

allt är energi

som vibrerar

med olika

hastighet

och kärleken ja

den vibrerar snabbast

just för att den är

kärleken

den högsta energiformen

den snabbaste energin

vi lånar våra kroppar

för att göra en resa

för att lära oss

det vi vill 

lära oss

och du

vi lever förevigt

förevigt 

min vän

för vi

är

universum






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-04 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint..andas lugn !
2011-11-04

  Gisela Nordell
underbar i form
och rytm och innehåll
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
underbar kraft och insikt
2011-11-04

    ej medlem längre
Ja, jag kan känna det
när jag läser din text
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP