Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ingresserna kan kanske tyckas tjatiga, men det är så lite som behövs...


En liten stund...


En liten stund
Av lycka
Ingen ser
Ingen vet
Ingen anar

Ingen anar
Ingen ser
Att jag
Är lycklig
Dom vet
Inte varför
Jag är glad
Inte för vems
Små rader
Men just nu
Älskar jag bara
Livet...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 198 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-04 14:19



Bookmark and Share


  Angeldust
Jaaa härligt att läsa :) och höra från dig,kram Sunny
2011-11-10

  wildah
Jag vet, det behövs bara det allra minsta från rätt person!
2011-11-04

  Jakob Drakros
It´s a good vibration :)
gillar :)
2011-11-04

  Rise Little One
så ska det låta....
2011-11-04

    AA VIP
Härligt...
2011-11-04

  Svartsilver
härligt att dina dikter har vänt
det gör mig glad
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Nice....
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Nice....
2011-11-04

  Ninananonia VIP
:) hi,hi härligt TT :) älska livet..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT