Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du och jag
Endast med dig är jag helt avslappnad
endast mig själv
utan rädsla för vad du skall tycka
För du tycker ingenting om mig.
Jag vet det
Anar du hur underbar du är?
hur glad eller ledsen du gör mig?
För ingen kan få mig att känna så mycket som du gör.
Analyser i evighet
Javisst, men visst blir det bäst
när vi bara gör?

Vi bara är
det värdefullaste man kan vara
med en vän
Utan en sak att göra
tala om
inte för att vi inte har någoting att säga
men vi vet
att inga ord behövs uttalas
med dig blir ingen tystnad pinsam
tystnaden är den tredje parten
i vår vänskap
lika värdefull som känslan
och alla tankar

Hoppa så mycket du vill
skrik och gorma
gråt och skäll
jag älskar dig lika mycket i alla fall
för ingen är lika vacker som du.

Skall vi ta och titta upp i taket?
Var och en på sin stol eller sittdyna.




Övriga genrer av Jukebox
Läst 736 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 22:35



Bookmark and Share


  losy
a men siri! du maste skoja!! hur kan du skriva sa jakla bra!! Darwin vad bra den ar!! Latt en applad och LAtt en favorit!

Tack
2007-09-19

  curra
ÄLSKAR (L) (L)

Älskar den här!
Älskar dig!
Du är underbarast av dem alla!
Blir nästan lite tårögd när jag läser den här, så fint Siri, så underbart skrivet!!!

DU är BÄST!!!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox