Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-05)


Ditt värmande vara

Nu faller skrikande tårar
ner i min vardag
för dina talande blickar
och hela ditt värmande vara
finns i min värld

dagar o nätter

vare sig vi vill
eller inte

blir detta svårt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-05 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn