Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska.

någon gång

inte nu, inte idag och inte imorgon

sen

sen är en bra dag, jag tror jag väntar på sen




Fri vers av toner
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-06 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dagen sen.
zen? sen. :)
2012-02-02

  Celticgirl
Som en fråga jag en gång ställde: När infaller sen?
2012-01-15

  dubbelve
Känner igen det där så väl! Applåd
2012-01-14

  Erik Andersson
Jag prokrastinerar, alltså finns jag :)
2011-11-06

    Montén
Snyggt att det publicerades runt ett på natten.
Det skapar fina bilder.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

toner