Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken brinner.

 

När kärleken brinner i mitt hjärta,

i den stjärnklara natten,

blir min själ,

ett,

med din själ.

 

Ett,

som kosmos,

där tid och rum,

inte existerar.

 

I djupet bortom ,

i intet,

 i de djupaste stjärngalaxer.

 

Ett.

Där våra själar älskar.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-06 11:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Dina ord glöder ur kärlekens universum! Underbart vackert!
2011-11-07

  ExtraordinaryMe
Speciell och fin. Väldigt fin.
2011-11-06

    ej medlem längre
Mycket vacker musik och fint skrivet !
2011-11-06

  Seglaren
Kärrleksfullt och vackert
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
Fin och underbar...blir bortskämd av att läsa dina fina
2011-11-06

    Ken Cassel
:)
Fint Nina!
Hi Hi
2011-11-06

  PPQ
Kärlek hela texten är kärlek
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP