Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-11-06)


I luften

I luften mellan oss
hänger en kyss
det enda vi behöver göra
är att sträcka oss litegrann
mot varann




Fri vers av Stjärnregn
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-06 12:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
mm ja den var härlig..
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn