Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ EN HÖFT


Mamman bär omkring
barnet på sin höft
vispar purén
läser DN
värmer välling
talar i nallen
ikläm mellan axel och kind
lyfter barnets
tappade nalle
flyttar barnet till andra höften
läser i DN
känner om purén
är fingervarm
vällingen likaså
tar bort nallen
knäpper av
lägger på
så kan detta drama
hålla på
fårtgå
ack ja, håhå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 13:53



Bookmark and Share


  Jaseph
Öryggi, ást og
gód byrjun fyrir
barnid.

Skemtilegt ljód.
2011-11-06

  Mr Lindemann VIP
Läser hon inte SVD då?
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar