Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån

Hoppas att du får en sån dag..

en sådan där ljus dag..

du vet ..

när solen lyser fast den inte lyser

när alla ler..

precis som om man delar en hemlighet

en sån dag menar jag

en sån dag när hjärtat slår varmt

och fylls till brädden av kärlek

en sån skön dag

önskar jag dig 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-06 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detsamma !
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
...och jag dig min vän...
2011-11-06

    AA VIP
Det var en fin önskan...och hälsning.
2011-11-06

    Rolf Zandén
Tack för allt ljus du skriver om, SKÖNT!!!!
2011-11-06

  Johan Bergstjärna
Underbart! : )
2011-11-06

  Seglaren
Vacker önskan, en dag
2011-11-06

  Maj-Lis VIP
Tack...en fin önskan
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP