Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komparera adjektiv<br> Jag känner mig ljus...<br> Byt ut ordet ljust mot ett annat adjektiv glad,sorgsen,vit, arg mm komparera det sen<br> som jag så blir det en helt annan dikt..<br>


Ljust (Ordlek)

När livet var ljust

och jag inte trodde

att det kunde bli ljusare

så blev det det

ljusast.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-06 14:13



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Sköna tankar och trevlig ordlek ...
2011-11-06

    ADI Nehlin
underbart
2011-11-06

    ej medlem längre
Förnämlig ordlek!
2011-11-06

    Ken Cassel
bländande, Nina!
:))

kramar!
2011-11-06

  Rise Little One
Vilken rolig lek :)
2011-11-06

    Rolf Zandén
Skönt att läsa om ljuset en sån här mörk årstid.
2011-11-06

  Seglaren
Bländande ljust.
Samma mall som mörkt
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
Härligt
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP