Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt?

du

du beskrev det 

som    något   osynligt

kanske   bakom    gardinen

eller                                 utanför

lite snett       nedanför   ovanför

men ändå                          i mitten

ja nu             ser              jag den

en mittent limpett            fnylf

åh vad       vacker den är

den                liksom

 pulserar av lust

härligt 

min vän härligt

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-07 18:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rytm och värme. fint!
2011-11-08

    ADI Nehlin
härlig text..
2011-11-08

  Lars Hedlin
En livfullhet som lever inom
2011-11-08

  Lars Hedlin
En livfullhet som lever inom
2011-11-08

    Ken Cassel
Inte för att vara elak så ser ju alstret ut som en jättestor hemsk bomb
PANG!!!
Hi Hi
:)
Ut över det!
Jättebra....

Härligt!

Kramar!
2011-11-07

    ej medlem längre
man måste bara älska denna dikt

thank you Nina---;)))
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP