Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picasso

Jacqueline
såg ner på oss
som ljuset fångade hennes granit täckta hud

din hand rann smeksamt förbi
mot hudens insida

vattenbryn bröt tyst mot
linsens fokus
där främmande såg
din skåras fukt
så lätt växa i min hand

generad kind
glittrande iris följde min

tanken berusade
frihet till min hud
reste sig
in i mörkret djupt
som en sav för våta

vackert sensuellt
i mörka natt
fick vår kärlek växa
het under jacqueline




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-06 23:23



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Jacqueline Roque?
2011-11-10

    Shush
Alltså, detta var helt fantastiskt skrivet! Älskar tonen i den, och bilderna som du målar upp.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart