Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du klär så i din fallos

känner dig genom tyg
njuter doft under frans
låter finger topp smeka
din kontur
som faller mot min kropp

lyfter tröja där läppar möter ömt
mjukheten i din svank

andas
nuddar
kysser
bort din tröjas fibrer

blottar dig med iver
så gott din hud smakar under min söta tunga
låter kroppen vandra ner mot ditt bälte
fingrar ömt fram
dig i min hall

så vackert du reser dig inför mig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-06 23:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text.
2011-11-07

    Johnjohn
underbar som alltid *applåd
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart