Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim

låt mig väcka

låt mig se

knäcka 

nöten och le

när man ser det käcka

som får hjärtat att ge

det är kärlekens varma mecka




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-08 17:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja där satt den...
2011-11-08

  Maj-Lis VIP
Fint rimmat
2011-11-08

    ej medlem längre
gillar ditt rim, mycket, gör jag!
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP