Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veken?

veken brinner

tuppen gal

är det jag?

som är

lite galen?

hi  hi 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-08 17:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jo!!!!!!!!!!!!!!!Hi ghi -härligt bus galen...
2011-11-08

    ej medlem längre
Bara lite lätt..får man vara dock..
2011-11-08

  Delilah Juno VIP
Frågan besvaras med ja.
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP