Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar lite en stund.. leker med ord.. och det gillar jag..




Här? Där?

om du inte var där

så var du kanske här?

för där är där

och här är här

och om man tänker efter

riktigt noga

på var du var

så var du kanske här?

när du inte var där?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-08 22:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Min hjärna får ingen ro efter detta ;)
2011-11-08

  Schackpoeten VIP
Eller som Magnus och Brasse säger: "Därr är där man inte är, och här är här där man är och här har man alltid med sig " :-)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP