Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

Varje ögonblick

räknas

som guld

på en våg

av kärlek

i ett hav

på en planet

som heter 

jorden

i en stjärngalax i rymden

i universum

i evig tid

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-08 22:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert..
2011-11-09

  Stjärnöga
ja kärleken är evig
och oändlig..

så vackert
skriven..
2011-11-09

  Anya VIP
Jaa vi är små i det stora, men kärleken finns.
2011-11-09

  Celticgirl
Brukar också tänka så där från liten till större beståndsdel.. Det är fint :)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP