Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det lustfyllda kåta



din hud bär med sig någonting annat
har aldrig känt doften eller värmen
så som du

känner knappt hur du rör mig
som du rör mig

din hud är i min
sammanflätade porer
silkeslent mjukt

så perfekt din hud landar mot min
fyller ...spänner ut

våra kroppar bara är, förförda av begär

men varje gång jag möter din blick stannar du upp
smeker vackert randen i mina ögon
och blottar hela din själ

så som vi ser på varandra med din panna mot min
så hårt och innerligt våra kroppar förankras
som om det vore det första och det sista

jag börjar inse

jag har aldrig älskat

aldrig älskat innan dig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 521 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-08 22:59



Bookmark and Share


  Elliinor
Mmm! Det här gillas! (:
2012-04-14

  annalena VIP
Ljuvligt lustfylld,, mmmm
2011-12-17

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-11-09

  mickech
En Mycket vacker, ömsint och passionerad text, en njutning att läsa
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart