Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla liv

livet rinner så lätt förbi
fort kallt som strålande vatten
kallt mot varmt
varmt mot kallt

strilande mjukt behagligt
perfekt lagom

kyliga kaos
du lilla trots att tårar bär mig önskar jag att du dog
för att andra skulle få liv

låt frid komma till din moders hjärta
låt kaos bryta ut
lämna tyst tillbaka friheten

känner gråten
känner hjälplösheten
snälla lilla liv som jag önskar att du somnar
gör mig fri




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 01:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text som andas viss desperation, ungefär som jonas gardell då han väntar på reaktioner från publiken efter en alltför stark bekräftelse på en grimas
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart