Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

en dag skall jag i graven gå

hur blir det då?

med mina tankar och ord

kanske finns de kvar här så

som bokstäver i datorn på ditt bord?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-10 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket tankeväckande.
gillar mängden tankar och
frågor ikring vår dödlighet
och hur blir det sen?
med alla ord?
2011-11-10

  Vici
Ja, hur blir det då..?

Tankeväckande
undran
värd sin
begrundan
...
2011-11-10

    Birgersdotter VIP
Dina tankar och ord kommer att vackert sväva runt i stjärnhimmelen
och i många hjärtan som värms av allt det underbara
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP