Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom...


Idag är jag tom
Innehållslös
Ofylld
Bara full
Av tom längtan

Idag är jag genomskinlig
Anonym
Transparent
Flyktig
Som en dimma

Orkar jag
Kämpa en dag till
För att få tillbaka
Det som
Färgar människan
Fyller honom
Med nytt hopp
Ny tro

Orkar jag
Kämpa ännu
En dag

För att komma lite
Nämare

Dej...?


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 270 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-11-10 10:05



Bookmark and Share


  Vici
Väl fångad
trötthetskänsla
med ett hoppfullt
anslag.

Där någonstans,
i slutet av oss själva,
kan det ofta vara lättare
att hitta svaret...

Applåd!
2011-11-15

  Mr Lindemann VIP
När mörkret ens inre har
och du inte längre vill stanna kvar

ta då tag i det som när ditt inre

stilla ned och börja vara där
där, där stillhet är
2011-11-15

  wildah
Tror många känner som du nu i mörkret, allt känns mycket tyngre då, mörkret viker och ett nytt hopp kommer, garanterat :-)
2011-11-10

  La Magnólia VIP
Du har en förmåga att tala till mig som läser ... Dina ord andas vemod .. men också en smula hopp ...
2011-11-10

  Ninananonia VIP
Sorgligt berörande..
2011-11-10

    Birgersdotter VIP
vackert berörande
2011-11-10

  lodjuret/seglare VIP
Du eller
Snarare
Diktjaget
Talar direkt
Till läsaren
Vilket
Känns skönt
Och detta
Är förstås
Ren dikt
2011-11-10

  alvan
Kan bara hålla med föregående talare. Så vemodigt, tungt men med en ödmjukhet i allt detta.
2011-11-10

  Mona Drugge
Du berör vemodigt olyckligt, men ändå vackert fint kring den kärlek du håller fast vid i din längtan..
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT