Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett oändligt hål

vakna upp till en ny dag
lägga sig till en gammal dag

om och om igen
sova, vakna, äta, blunda och önska att allt är dröm, sova

le på utsidan
gråta på insidan

leta och leta
men går inte att hitta

leta lite mer
benen blir svaga

man faller
hjärtat brister





tårar blöter den hårda ytan
tiden stannar
men världen omkring forsätter





Fri vers av losy
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-01-14 16:34



Bookmark and Share


    Jukebox
Sagolik! Denna tyckte jag rejält mycket om!
2006-04-15

  yoyyo
"tårar blöter den hårda ytan"
fint skrivet

vet inte riktigt vad jag ska säga
känner igen mig

vali texten är jätte bra
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy