Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INOMHUS


Titta vilken mysig koja
jag gjort av upphängda filtar!

Kom så ska vi mysa och
läsa Tintinböcker och äta
popcorn.
Det blir liksom
inomhus inomhus.




Regnets slag mot rutan
som smetar löv därpå,
ute är novembergrå
den kan man va förutan.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 11:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mysig dikt! jag får nostalgikänslor..man minns en gång när man var barn..för tusen år sen typ*
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar