Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga


Ditt ansiktsuttryck
Speglar din inre
Smittar tittaren ofrivillig
Skänk en glädje
Med ditt leende

Försök undvika
Mobba tyst
Bara med ett uttryck
Tro inte att du är smart
Det kan såra en djupt

Våga använda ord
Då kan du själv höra
Vad den andra har att säga
Då kan du få hjälp
Bli av med dina fientliga fördomar




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 403 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-10 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som griper tag.
2011-11-10

  aol
verkligen starkt skaldat
2011-11-10

  Linda CH VIP
Bra talat! En uppmaning att följa.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi