Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RGB

 

 

 

det lilla spöket smygröker under täcket

håll dig borta

host

 

rödflagg

 

smurfen svettas

blå blir grön

tre äpplen höga

– schtroumpf

lite skönt celeste #B2FFFF

på tungan mintgrön

som en cykel från förr

bianchi

modernt omodern

som film i 3D

RGB

vi, du, jag

lady gaga

fixerade pokeransikten

grå #cccccc

inser vikten av språk

ljud som fastnar

fria bilder

kodomo sover

slice of life

Dexter

Early cuts

The knife

studsbollar

modus operandi

photek

vassa blad

suddig lyrik

ni ten ichi ryu

strategi för två himlar som en

 

du lyssnar …

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Per Blomqvist
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-10 21:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
eller två himlar som lyssnar? Nej. Har det nånting alls att göra med Daitoryu? Inte riktigt som varumärket i din bok. Hm. för klurigt för mig
2011-11-10

  cilax VIP
snyggt
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist