Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan den ene dåren så kan väl den andre..........

Det ryktas att herr partiledare Håkan Juholt(s), i ett heroiskt försök att återerövra tappade marknadsandelar å den populistiska tävlingsarenan, kommer att uppträda å scenen i den snart timande melodifestivalen. "Kan Björn Ranelid så kan väl jag - han har ju inte ens en gång någon mustasch" skall herr Juholt ha sagt på det senaste partistyrelsemötet.




Övriga genrer av papillon
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 22:27



Bookmark and Share


  LassO
är de verkligen sant? elller är de rykten som skrönat till sej? ;)
2011-11-11

  Anders Nordlander VIP
jag skrev kapasitet på bokmål (norska)
2011-11-11

    papillon
Till Anders Nordkander - Ajajaj, vilken smocka! Men jag reser mig på nio och rosslar fram - "höruru! Det heter kapacitet" - om man skriver kommentarer där man lite högdraget ifrågasätter andras intellektuella förmågor bör man kolla texten så att inte förargliga stavfel smyger sig in.
2011-11-11

  Anders Nordlander VIP
En mycket dålig text!!!! Illa skriven, hur kan du publicera sånt ?? Ska du undervisa sajtens medlemmar hur vi ska tänka om herr Juholt som troligtvis har ett IQ som vida överstiger fjärils-gubbens hjärnkapasitet.
2011-11-10

    ej medlem längre
Men kära fjäril!
Spänningen stiger,det är väl inte så att Partiledare Juholt tänker sjunga den urprungliga texten?

Die fahne hoch.......

Nej! så är det givetvis inte!
Dårfan är lika illa påläst i språk som jag;)
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon