Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

ibland bor jag

i skuggan

av mitt jag


för att

ni vill

ha mig där


där där jag inte vill vara

där där jag inte känner

 min skugga

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-11 16:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Inte vill man vara i skuggan.
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
Ibland känns det så...ingen skön känsla ...man vill visa sitt rätta jag..fint fångat
2011-11-11

    Ken Cassel
Det här stämmer inte, Nina!
För det är jag som står i skuggan och sneglar åt ditt håll där du står och skiner upp
så vacker som du bara kan vara
Och då jag bara blir bländad...
:)

Kramar!
2011-11-11

  Rise Little One
Nej, absolut inte i skuggan ;)
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP