Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50

femtio av dom underbaraste
för minuter och sekunder

dom femtio underbaraste
dom har jag haft med dig

dagar som ska bli femtio av dom underbaraste

år och dom ska jag ha med dig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-12 01:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivet!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart