Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina skrivarvänner...och alla som skriver så varmt kärleksfullt om mina dikter...




Vattnet?

 

jag

jag älskar

jag älskar er

jag älskar   era

Jag älskar    era så

Jag älskar era så mycket

ja så mycket älskar jag era

att mitt hjärta blir så varmt 

att solen är min syster 

och vinden min älskade

himlen min fader

jorden min mor

och vattnet

det är

ni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och vi är kärlekens hav...

 

Och säg mig den som kan leva utan vatten...

 

 

 

 

 

 

 

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-12 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såna ord som bara du kan skriva. Generösa och varma.
2011-11-12

    ej medlem längre
Mycket bra !
2011-11-12

  Anya VIP
Fin hyllning som jag tar åt mig av. Tack själv fina du!
2011-11-12

  mickech
En vacker hyllning!
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
Underbart kärleksfullt och levande
med ordens och tankens omfamnande
som ett porlande ömhetsvatten.Bokmärker
2011-11-12

    ej medlem längre
vatten - fin symbol för livsnödvändigheter . . .
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP