Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avigan på livet – uppåt är

 

 

personligheten gick hem

vilar nu på en framtida situation

 

du – luftigt belägen

dina färger 

i evigt djupverkande rymd 

 

en osynlig fåll 

livets rutschkana 

 

magnetiska

minnesbilder

 

vi flyr idag till en lånad plats

 

vacker

du

jag börjar leva idag

 

 




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-13 08:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =) Fångande från början till slut. =)
2011-11-14

  Börje Larsson
underbar början...och slut..bra!
2011-11-14

  Minkki VIP
ja, varje dag ny att leva
2011-11-13

    ADI Nehlin
tyckte om
2011-11-13

  LenaJohansson VIP
mycket vacker
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist