Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kort sekund



på gågatan i min stad en lördagsförmiddag

på väg till emmaus secondhandsbutik en trappa ner

mina öron nås av gatumusikantens avlägsna trumpetsolo
av leonard cohens vackra hallelujah

då...lika oväntat som plötsligt

en känsla

så påtaglig...så stark...så ren...så totalt uppfyllande

som en blixt från en klar himmel

och sen...

lika plötsligt borta...



LYCKA




©yvonne eriksdotter 2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 555 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-14 14:47



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, den kommer och slår ner när man minst anar det!
2014-11-29

    ej medlem längre
Du lyckades fånga in den - lyckan
en kort sekund!

Vackert, vackert...vill höra mer! *.)

Tack,
Soleil
2012-02-11

  Michaela Dutius
Underbart vacker!
2012-02-05

  Mr Lindemann VIP
JAG SKULLE VILJA ATT DET VAR EN THIRD HAND BUTIK!!
2011-11-19

    ej medlem längre
Vilken fin känsla du förmedlar.
2011-11-14

  Kungsfågeln
Underbara rader och härlig känsla som känns genom orden
2011-11-14

  lisa"puzzle"svensson
underbart!
2011-11-14

  LassO
Ibland blir det så... härligt
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter