Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök till positivt tänkande när rädslan för framtiden nästan lamslår


förtröstan



om det inte
är meningen

om det inte
är tänkt

att vägen
är vår att gå

låt mej då
hitta styrkan

att njuta
den tid vi får

att somna
med ro
i mitt sinne

att leva i
förtröstan

för kosmos
ordnar allt
till det bästa

till slut




Fri vers av bitch
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-14 07:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
för det mesta ser man inte klar i nuet

perspektiv ger då med tiden en viss klarsynthet
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

bitch