Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN UPPLEVELSE (På Tellus)


Fann en hoper blandad kompott
ja en ljuvlig blandad fruktkorg.
Allt från suraste citron
till sexigaste mango.

Fann en hoper blandat bandat
ja en ljuv symfoni.
Allt från den mest avantgardiska
till förföriskaste opus.

Fann en hoper, Gud vet vad
ja en riktigt, jag vet inte va.
Allt från den dummaste snälldumma
till rigidaste ödmjukhet.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar