Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär leks ljus

lugn

lugn 

stilla ro

ande

andar

stillar

änglar lyser

skänker ljus och frid

kärleks värme

vita vingar

andas

djup

andas

kär

leks

ljus

älskad

älskad

änglaro




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-14 20:28



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbar :))
2011-11-15

    Birgersdotter VIP
Rofyllt och rofyllt..mitt hjärta fylls av lugn
2011-11-14

  Songbird VIP
Älskar dessa kärleks ljus i brus, som så sävligt ger ro i tro på kärlek
Tack, för dina alltid så fina rofyllda ord. Myser...:)
2011-11-14

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP