Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där...

 

När jag dansar,

 

dansar

 

under stjärnorna.

 

 

 

 

När jag dansar,

 

dansar under månen,

 

viskar jag till dig,

 

hur vacker du är.

 

 

 

 

 

Jag vet,

 

 

månen får smeka dig inatt,

 

 

månskenet får göra,

 

 

det jag vill göra,

 

 

röra det jag vill röra.

 

 

 

 

Åh, vad jag önskar att jag vore

 

 

månen på din himmel.

 

 

 

 

 

 

Då fick jag smeka dig,

 

 

så där, 

 

 

i evig tid.

 

 


 



 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-14 20:53



Bookmark and Share


  Celticgirl
vackert...
2011-11-15

  Stjärnöga
Så vackert skriven..
2011-11-15

    ej medlem längre
Härligt drömsk dikt !!!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP