Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kan drömmen en dag bli sann...?


Jag vaknade...


Jag vaknade inatt
Och trodde
Du var där
Jag drömde om dej
Igen
Jag vaknade inatt
Med en dröm
På insidan
Av mina ögonlock
Med dej
I min famn
Jag vaknade inatt
Men förstod
När tårarna kom
Att drömmen
Åter igen
Var bara
En dröm...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-15 09:18



Bookmark and Share


  wildah
Hårt ibland! Men du ger så mycket värme i dina texter!
2011-11-17

  Rise Little One
jag menade "skadar" inte "skakar" TT :)
2011-11-15

  Rise Little One
När någon kommer in i min dröm trodde jag att personen tänkt också intensivt på mig och vår energi möter varandra på ett andligt sätt... Jag kan ha fel men det skakar inget med tanken så...
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT