Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändå så nära.


Äntligen borta

månen halväten
månen halvfull

den kvarglömda ryggsäcken
fylld med kvävande mellanrum
det outtalade

minnen
rymmer 
så mycket
så ofta
likartade tankar

sörjer 
bortom alla gränser




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 326 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-15 21:38



Bookmark and Share


  Baystream
Min är en jävla ikeakasse, som tar plats i garderoben likt stinkande avfall.
2011-11-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gillar. =) Bokmärker. =)
2011-11-18

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att ta denna texten i övervägande med alla sinnena öppna för bättre kunna mata in dess innehåll
2011-11-16

  Börje Larsson
bra, jäkligt bra poesi!
2011-11-16

  aol
gillas, verklig djupskrift,
2011-11-15

  Minkki VIP
inte bara kärleken förändras, utan också saknaden och sorgen. det kan vara en tröst att veta det och märka det. Kram!
2011-11-15

  AgnesP
Oj, så fin. Kanske inte den mest originella kommentar. Men tycker om denna mycket!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist