Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grej?

grej?

det kan ju vara

 en sådan där

lattjo pryl

en sån där

som man kanske

gillar

eller inte

det kan ju också vara något

man gör

eller brukar göra

en sådan där

hemlig grej

du vet

vänner emellan




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-15 21:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vänner emellan -sköna kompisgrejer man gör tillsammans
2011-11-15

    Ken Cassel
Hörru du, Nina!
Har du redan glömt bort mig
Nu när jag behöver en räddare i nöden angående mitt alster
Fetma är ett samhällsproblem
Och din grej ifråga!
Hi Hi Hi
:)
Jättebra!!!!!

Kramar!
2011-11-15

    ej medlem längre
Kan det vara..!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP