Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell Stig Svanberg tankar för några år sedan, men det gäller än i dag och i dag är det bara Reinfeldt som huserar.


Ska jag ge katten i politiken ?

ett samtal med katten försökte jag få
jag vet att han lyssnar och vill förstå
jag berättar då om det stundande valet
vad Persson och Reinfeldt sade i talet

men vad bryr sig katten om kläder och skor
morgondagens bekymmer, vad andra tror
han somnar när jag pratar politik
och gör ingen skillnad på fattig och rik

innan han somnat han sade dock att
lyssna på mig, jag är en vis katt
gå nu iväg och vässa dina klor
tag hand om din syster och din bror




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 22:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2011-11-20

  © anakreon VIP
Svar:
NEJ!!!
Calle
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP